«Ευχές με την έναρξη!»

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

 στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελα να σας απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για μια όμορφη, ήρεμη, αλλά παιδαγωγικά ανήσυχη σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη!

Καλωσορίζω τους νέους/ες διευθυντές και τις διευθύντριες που ήρθαν στη δυναμική ομάδα των σχολείων ευθύνης μου και εύχομαι σε όλους/ες παλαιούς και καινούργιους να έχουν δύναμη, υπομονή, επιμονή και ευελιξία, διάθεση συνεργασίας, ενσυναίσθηση και ευαισθησία. Να είναι ΗΓΕΤΕΣ!

Καλωσορίζω επίσης τους/τις εκπαιδευτικούς που έρχονται πρώτη φορά στην Πρέβεζα και ευελπιστώ σε μια εποικοδομητική, ειλικρινή και ουσιαστική συνεργασία με όλες και όλους, που θα μας κάνει πιο αποτελεσματικούς στο έργο μας.

Αγαπητοί/ές εκπαιδευτικοί, βασιζόμενη στο υψηλό αίσθημα ευθύνης που σας χαρακτηρίζει, στην αγάπη για τη δουλειά σας, αλλά και στον επαγγελματισμό σας, είμαι αισιόδοξη πως η νέα χρονιά με τις ευκαιρίες, τις προκλήσεις, τις δυσκολίες, τις συχνά αντίξοες συνθήκες, θα φέρει βελτίωση στην ποιότητα της εκπαίδευσης των μαθητών/τριών μας και επιτυχία, γενικότερα, στους στόχους της παιδαγωγικής διαδικασίας.

Προσδοκώντας σε μια αμοιβαία στήριξη και συνεργασία, σας εύχομαι ένα δυναμικό και αισιόδοξο ξεκίνημα και μια όμορφη, δημιουργική σχολική χρονιά!

                                                                                                                                                         Με εκτίμηση          

                                                                                                                                                                                 Η Σύμβουλος  Εκπαίδευσης ΠΕ Πρέβεζας

              

                                                                                                                                                   Σοφία Πασσά